Onze filosofie

Samadhi betekent samenkomen van geest,

verbondenheid tussen mens, dier en natuur

ALLE HONDEN verdienen een goed leven.
GEEN ENKELE HOND verdient het als kettinghond, vechthond of in stinkende kelders te moeten leven door  de agressie van zijn baas. Soms met de dood tot gevolg.
Veel honden worden geschopt, verbrand, vergiftigd of zonder eten achtergelaten. Deze honden komen vervolgens in dierenasiels terecht met veel te kleine hokken, waarin veel honden zonder de nodige verzorging moeten wachten op de dood.

Wij, het SamadhiDogs-team zijn een groep vrijwilligers met een groot hart voor dieren en met name honden, die op welke manier dan ook onze hulp en ondersteuning nodig hebben. In, maar ook buiten Nederland.
Ruim 30 jaar ondersteunen wij verschillende projecten. Op dit moment ondersteunen wij, samen met een groep vrijwilligers uit Duitsland, een project in het Spaanse Martos: CIUDAD DE LA PENA (www.animalesmartos.es).

Oscar, Marta en hun team zetten zich dag en nacht in om honden te redden die anders op gruwelijke wijze gedood zouden worden. SamadhiDogs bemiddelt honden vanuit Spanje naar Nederland en Duitsland.

Wij zijn vooral actief in de regio Limburg, in een straal van 50 km rondom Roermond. Wij zijn op zoek naar mensen die honden vanuit Martos een tijdelijke en/of een permanente plek willen geven. Alle honden komen per vliegtuig vanuit Malaga of Sevilla op Duitse vliegvelden of Eindhoven aan.
Op deze site kunt u kennismaken met de honden die wij bemiddelen vanuit Martos of vanuit hun tijdelijke opvangadres in Nederland, Duitsland of Belgie.